Aktualitet

Kemi marrë masat’’, Prokurori i Përgjithshëm: Vini para përgjegjësisë këdo që tenton të vendosë në rrezik zgjedhjet

Prokurori i Përgjithshëm, Olsian Çela ka folur për zgjedhjet e 25 prillit duke garantuar se ka marrë masat.

Çcela bën apel që këdo që do të vendosë në rrezik procesin zgjedhor duhet vendosur para përgjegjësisë.

Ai thekson gjithashtu se çdo zvarritje apo mungesë veprimi nuk do të tolerohet.

‘’Të vlerësohet në kohë çdo kallëzim për vepra penale që cenojnë procesin e zgjedhor. Çdo zvarritje apo mungesë veprimi në hetime është e dëmshme, nuk do tolerohet. Vini përpara përgjegjësisë këdo që do tentojë të vendosë në rrezik procesin zgjedhor. Kemi marrë masa për funksion normal të prokurorive.’’- tha Çela.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker