AktualitetEkonomia

Kompania “Kastrati” blen zyrtarisht aeroportin e Rinasit

Aeroporti i vetëm ndërkombëtar i Shqipërisë do të jetë në pronësi të kompanisë së biznesmenit Shefqet Kastrati.

Transaksioni është regjistruar në QKB për vlerën e 71 milionë eurove. Nga dita e sotme, Aeroporti i Rinasit është në pronësi 100% të “Kastrati Group”.

Kompania në fjalë i bleu aksionet nga “Real Fortress Private Limited”, në pronësi të grupit kinez të shërbimeve financiare “China Everbright”.

Kompania kineze nënshtroi marrëveshjen për blerjen e të drejtave koncesionare në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës në prill të vitit 2016.

Marrëveshja mes “Kastrati Group” dhe “Real Fortress Private Limited” është nënshkruar më 1 dhjetor 2020 dhe është regjistruar në Qendrën Kombëtare të Biznesit më 18 dhjetor.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker