Aktualitet

Kryebashkiaku Arbana: Aksion pastrimi për një Shijak më të pastër.

Pas thirrjes që bëri kryetari i bashkisë së Shijakut, Elton Arbana për t’ju bashkuar fushatës së pastrimit të qytetit, sot kësaj nisme ju bashkuan shumë të rinj vullnetarë dhe stafi i bashkisë.

Pjesë e fushatës “Për një Shijak të pastër” u bënë dhe Njësitë Administrative Xhafzotaj, Maminas dhe Gjepalaj.

Kryetari Arbana theksoi rëndësinë e të pasurit në qytet të pastër dhe shprehu se është prioritet i bashkisë.

Arbana theksoi se aksioni i pastrimit të qytetit do të vijojë sërish për të shërbyer dhe si mesazh sensibilizues për të mbajtur pastër mjedisin, si përgjegjësi e bashkisë, por dhe individuale.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker