Vora NewsAktualitet

Kryebashkiaku Arbana: Infrastruktura rrugore, premtim i mbajtur!

Në një postim në rrjetet sociale kryetari i bashkisë së Shijakut, Elton Arbana ka dhënë lajmin e mirë për të gjithë banorët e lagjes te ish Fabrika e Niseshtes për sistemimin e rrugës dhe asfaltimin e saj. Ai falenderon Kryeministrin për një tjetër premtim të mbajtur për Shijakun.

Postimi i plotë:

Rruga e Lagjes së Re tek ish Fabrika e Niseshtes.

Deri tani ka përfunduar shtresa asfaltike në gjatësinë 1450 m. Ka mbetur për tu hedhur shtresa e asfalto-betonit në një segment prej 360 m, e cila pritet të bëhet nesër paradite.

Falenderoj Fondin Shqiptar të Zhvillimit për realizimin e këtij projekti, i cili është një tjetër investim i mbështetur nga Kryeministri dhe Qeveria shqiptare.

Ku ka vullnet, ka zgjidhje!

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker