AktualitetVora News

Kryebashkiaku Arbana: Punët e mira shpërblehen.

Në një postim në facebook kryebashkiaku Elton Arbana ka theksuar punët e mira që janë bërë në qytetin e Shijakut duke thënë që stafi i bashkisë është çdo ditë në shërbim të banorëve për të dhënë maksimumin.

Bashkia e Shijakut ka marrë pjesë në konkurse të ndryshme. Arbana thekson se ndihet krenar për vlerësimet që ka marrë.

Ajo që veçon është çmimi i parë i publikut dhe Praktikave të mira në Mbrojtjen Civile për menaxhimin e situatës pas tërmetit.

Ai shprehet “Këto na motivojnë të ecim më shumë përpara në realizimin e projekteve për zhvillimin e qytetit tonë.”

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker