AktualitetVora News

Kryebashkiaku Arbana: Shijaku, Destinacion Turistik.

Kryetari i bashkisë Shijak ka treguar projektet e bashkisë në lidhje me turizmin.

Ai është shprehur se qyteti i Shijakut dhe fashtrat e tij kanë potencial turistik. Për to po investon bashkia me mbështetjen e Kryeministrit Rama dhe qeverisë shqiptare. 

Postimi i plotë:

Shijaku ka fshatra me natyrë të mrekullueshme, një atraksion për tu vizituar nga të gjithë.

 Bashkia jonë po shfrytëzon të gjithë potencialin turistik, historik dhe kulturor për të ofruar në të ardhmen për turistët një nga alternativat më të mira për tu vizituar.

Me përfundimin e rindërtimit falë mbështetjes dhe vëmendjes të vazhdueshme të Kryeministrit Rama dhe Qeverisë shqiptare, shumë shpejt Shijaku dhe fshatrat e tij do të jenë një nga destinacionet më të preferuara turistike. 

#SmileAlbania 

#VisitAlbania 

#BashkiaShijak

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker