Aktualitet

Kryeministri Edi Rama inspektoi punimet e aksit “Katër Rrugët” që lidh Xhafzotaj me Ndroqin dhe Plepat.

Kryeministri Edi Rama inspektoi punimet e aksit “Katër Rrugët” që lidh Xhafzotaj me Ndroqin dhe Plepat.

Në këtë aks rrugor, ku nuk është vënë dorë për 30 vjet, kanë nisur punimet për asfaltimin dhe rehabilitimin e rrugës. Paralelisht me rrugën po ndërtohen kanalet kulluese.

Ky segment rrugor do të përmirësojë aksesin për rreth 40 mijë banorë. Rruga ka intensitet të lartë qarkullimi si për njerëzit dhe për mjetet e transportit të të gjithë llojeve. Pothuajse gjatë gjithë gjatësisë në të dy anët ndodhen objekte banimi 1-3 kate gjithashtu dhe biznese.

Ndryshimi rrënjësor i Shijakut po ndodh çdo ditë për të përmirësuar jetën dhe mirëqenien e përbashkët të banorëve të tij.

Ku ka vullnet, ka zgjidhje!

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker