Aktualitet

Kryeministri Edi Rama në Shijak…

KRYEMINISTRI EDI RAMA në SHIJAK

Sot Kryeministri Edi Rama dhe Ministri i Rindërtimit, Arben Ahmetaj ishin të pranishëm në Maminas, Shijak ku përuruam shkollën “Kajo Karafili”.

Kjo shkollë u dëmtua rëndë nga tërmeti i #26Nëntorit dhe në kohë rekord u ndërtua shkolla e re me standarte europiane, më e madhe, më e sigurtë dhe më e bukur se më parë. 370 nxënës, 15 klasa, 1 palestër, 3 laboratorë, bibliotekë në 3000 m², një mundësi të re për fëmijët, mësuesit dhe komunitetin.

Faleminderit Kryeministrit dhe Qeverisë shqiptare për çdo premtim të mbajtur!

Ku ka vullnet, ka zgjidhje!

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker