Vora News

Kryeministri Rama i shoqëruar nga Gentian Picari dhe 2 ministrat, përurojnë shkollën e Ahmetaqit.

Ditën e sotme kryeministri Rama nën shoqërinë e kryetarit Gentian Picari dhe 2 ministrave z.Arben Ahmetaj dhe znj.Elisa Spiropali, përuruan shkollën e re të Ahmetaqit, e cila nga një projekt 3D, sot gjendet e përfunduar.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker