Aktualitet

kryeministri rAmA i shoQëruar nga kryebAshkiaku elton arbanA,dorëzojnë 20 banesa te reja nË shijak dhe Maminas

🟢 KRYEMINISTRI EDI RAMA në SHIJAK ❤

📌 Sot Kryeministri Edi Rama ishte i pranishëm në qytetin tonë për t’i dhënë çelësat e shtëpive të reja 20 familjeve.

🏡 Në Shijak çdo ditë po punohet intensivisht për ndërtimin e 567 banesave individuale që pritet të përfundojnë deri në fund të muajit dhjetor 2020. Shtëpi më të sigurta, me standarte europiane.
Durimi i çdo banori të prekur nga tërmeti, po shpërblehet.

🤝 Së bashku, me angazhimin maksimal të Kryeministrit, Bashkisë së Shijakut dhe Qeverisë shqiptare #Rindërtimi i shtëpive të reja po bëhet një realitet i prekshëm për të gjithë.

🙏 PREMTIME TË MBAJTURA nga KRYEMINISTRI për Shijakun tonë!

✅ Ku ka vullnet, ka zgjidhje!

TiNukDoJeshKurrëVetëm

PremtimiMbajtur

BashkiaShijak

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker