Aktualitet

Kryetari Arbana: Dëgjesë publike për buxhetin 2022. Transparenca dhe kërkesat e qytetarëve.

Sot kryetari i bashkisë së Shijakut, Elton Arbana ka realizuar dëgjesë publike me banorët e Shijakut për të diskutuar për buxhetin e vitit 2022. 

Postimi i tij i plotë: 

DËGJESAT PUBLIKE 

Sot ishim me banorët e Shijakut dhe Njësive Administrative në takimet e drejtpërdrejta, duke i dhënë mundësinë të shprehin problematikat, kërkesat, dëshirat, sugjerimet, vërejtjet që kanë dhe të marrin një përgjigje për çdo problematikë. 

Diskutuam për buxhetin e vitit 2022, për të qenë transparent dhe për të vendosur prioritetet që kemi për qeverisjen tonë lokale. 

Këto takime forcojnë zërin e komunitetit dhe pikat e bashkëqeverisjes, pjesëmarrjen qytetare në vendimmarrje të nivelit lokal, në të mirë të gjithë banorëve të Shijakut dhe Njësive Administrative. 

Ku ka vullnet, ka zgjidhje!

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker