Vora News

Kryetari i bashkisë Gentian Picari na prezanton me kopshtin më të ri të zonës së Vorës.

Gjatë ditës së sotme kryetari i bashkisë Gentian Picari ka prezantuar pamje nga kopshti më i ri i ndërtuar në Marqinet1. Ai është i gjithi më standarte të larta, dhe kushte të plota për të pritur të vegjlit tuaj. Ky kopësht mund të quhet gjithashtu dëshmi e punës së palodhshme e me përkushtim të kryetarit dhe punonjësve të bashkisë. Nga dita në ditë avancimi i punës vihet re në zona të ndryshme, por edhe në qendër të qytetit. Brenda një kohe jo të gjatë thuajse është përmbyllur me sukses rindërtimi i banesave individuale dhe kjo gjë do të vazhdojë për të gjithë qytetin.

Më poshtë janë disa nga pamjet e kopshtit të cilat kryetari i ka ndarë me të gjithë.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker