Vora News

Kryetari i Bashkisë Gentian Picari tregon se filloi rikonstruktimi i kalasë së Prezës…

Vetëm pak minuta më parë kryetari i bashkisë Gentian Picari me anë të një postimi tregoi se ka nisur rikonstruktimi në kalanë e Prezës. Ai thotë se kjo është arritur falë financimit të Fondit të Ambasadorëve për Trashigiminë Kulturore. Granti është nënshkruar nga ambasadorja znj.Yuri Kim dhe ministrja e kulturës znj. Elva Margariti. Përveç banesave individuale, pallateve dhe pjesës tjetër dhe kultura po merr vëmendjen e duhur. Puna vijon çdo ditë dhe rezultatet janë tepër të kënaqshme.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker