Vora News

Kryetari i bashkisë Gentian Picari, vizitë në shtëpitë që po rindërtohen në Marikaj dhe Marqinet…

Para pak minutash kryetari i bashkisë Gentian Picari ka ndarë disa pamje nga vizita në shtëpitë që po rindërtohen në fshatrat Marikaj dhe Marqinet. Kryetari thekson se momentalisht është shpërndarë vetëm 60% e fondit dhe në momentin drejt përfundimit do të shpërndahet dhe 40% i mbetur. Banesat individuale janë drejt përfundimit pothuajse në të gjithë zonën e Vorës përfshirë fshatrat. Rindërtimi vijon dhe brenda një kohe jo të gjatë do të shohim një qytet tërësisht të ri!

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker