Vora News

Kryetari i bashkisë Vorë Gentian Picari, ministrja Elisa Spiropali dhe ministrja Milva Ekonomi takim me fermerët në Vorë

Ditën e sotme kryetari i bashkisë Gentian Picari, ministret Spiropali dhe Ekonomi zhvilluan një takim me fermerët e Vorës ku diskutuan mbi lehtësitë dhe mbështetjen që qeveria u ofron. Gjithashtu u diskutua përsa i përket pjesës së aplikimit për të përfituar ‘Naftë pa taksa për fermerët’.

Disa foto nga takimi:

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker