Aktualitet

Ku je ti i PD-së ku je” Rama thumbon kryefamiljarin në Shijak: Thuaj të vërtetën se po qesh gruaja

Kryeministri Edi Rama i ka dorëzuar sot disa familjeve në Shijak çelësat e shtëpive të rindërtuara pas tërmetit të 26 nëntorit të vitit të kaluar.Gjatë vizitave nuk kanë munguar as batutat dhe ndërkohë që takonte një prej familjeve që hyri sot në shtëpinë e re kryeministri iu drejtua kryefamiljarit: “Ku je ti i PD-së ku je?

Kaq është dashur dhe familjarët nisën të qeshin, ndërkohë që kryeministri vijoi me një tjetër pyetje “thuaj të vërtetën se po qesh gruaja”.

Gjatë vizitës në Shijak kryeministri gjithashtu tha se deri në natën e Krishtlindjeve nuk do të ketë më asnjë familje në çadër në këtë bashki.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker