Aktualitet

Lajm i mirë për abonetë në Tiranë

Abonetë e përgjithshme në Tiranë do të rikthehen shumë shpejt.

Lajmi i mirë për të gjithë qytetarët të cilët përdorin më shumë se një linjë të transportit urban konfirmohet nga burime pranë bashkisë së Tiranës.

Një muaj më parë abonetë e përgjithshme u hoqën nga qarkullimi me argumentin e verifikimit të fluksit të linjave të transportit publik, por pas ankesave, situata pritet që të rikthehet në normalitet shumë shpejt.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker