Aktualitet

Lëkundje tërmeti ndjehen në Shqipëri, ja sa ishte magnituta!

Mëngjesin e sotëm toka u dridh nga disa lëkundje të cilat u regjistruan paraprakisht 5.01 ballë. Nuk raportohet për të lënduar apo banesa të dëmtuara. Lëkundjet sipas ekspertëve janë pasgoditje të tërmetit të nëntorit të kaluar.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker