Aktualitet

Lëri një takim me mua, ke kohë sot?’, Rama i bën ftesën ‘live’ avokates

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një tjetër bisedë me të rinj që janë të diplomuar dhe në karrierë jashtë vendit, dhe që synojnë të japin kontributin e tyre në Shqipëri.

Një prej tyre ishte dhe avokatja Blerina Xheraj, e specializuar për çështjet e arbitrazhit, e cila ka arritur që të marrë menjëherë vëmendjen e kryeministrit.

Pasi mbaroi prezantimin e saj, Rama kërkoi menjëherë takim me të, ndërsa paraprakisht e pyeti nëse kishte mundësi kohore.

“Lëri një takim me mua Blerinës, ke kohë sot?”, pyeti Rama, ndërkohë që Xheraj iu përgjigj pozitivisht ftesës. Gjatë prezantimit të saj ajo tha se kishte interes të ndryshonte dhe të jepte kontributin e saj në fushën e legjislacionit, pranë Avokaturës së Shtetit.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker