Show Biz

Liani mbaroi kopshtin dhe mami Vesa nuk mund t’i mbajë lotët

Lian ka përfunduar kopshtin dhe mami Vesa është më e emocionuara. Këngëtarja ka ndarë disa foto me urimet e shokëve të Lianit, përshëndetja kryesore e së cilës ka qenë në shqip. 

“Lamtumirë kopshti. Çfarë udhëtimi i jashtëzakonshëm. Nuk mund t’ju falenderoj asnjëherë mjaftueshëm”, ka shkruar Vesa krah fotove.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker