Aktualitet

Mali i Tomorrit në flakë/ Zjarrfikësja nuk shkon për shkak të terrenit të vështirë

Që prej orëve të para të mëngjesit të sotëm, dyshohet se persona të paidentifikuar i kanë vënë zjarrin kurorës me pisha në malin e Tomorrit.

Tereni i vështirë ka bërë që zjarri të marrë përmasa të mëdha, duke djegur një sipërfaqe të konsiderueshme të malit . Deri më tani nuk ka shkuar asnjë nga forcat zjarrfikëse, si pasojë e terrenit të vështirë. Bëhet fjalë për një zonë shkëmbore të shpallur park kombëtar, zonë e mbrojtur, prandaj kërkohet ndihmë nga ajri me helikopter.

Nëse nuk ndërhyhet sa më shpejt, rrezikohet që i gjithë mali i Tomorit të shkrumbohet. Zjarri ka rënë në zonën e fshatit Lybeshë të njësisë administrative Poliçan.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker