Aktualitet

Mbytet trageti për shkak të mbingarkesës, të paktën 150 viktima

Mbi 150 persona raportohet të kenë humbur jetën si pasojë e mbytjes së një trageti në Nigeri, i cili u ça në mes për shkak të mbingarkesës. Sipas autoriteteve lokale deri tani janë shpëtuar 40 persona dhe u gjetën trupat e pajetë të të tjerëve në lumin Niger. Shpresat për të mbijetuar të tjerë janë shuar.Raportohet se në tragetin që kishte si destinacion shtetin Kebbi udhëtonin 200 pasagjerë, nga 80 që ai duhet të transportonte në zbatim të parametrave.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker