Vora News

Ministria znj.Elisa Spiropali dhe z.Gentian Picari vizitojnë bizneset në Vorë.

Ditën e sotme ministria znj.Elisa Spiropali dhe z.Gentian Picari vizituan ditën e sotme disa prej bisneseve ne zonën e Vorës. Punohet fort për më të mirën për të gjithë. Së shpejti do të kemi informacione të detajuara dhe përsa i përket proçesit të rindërtimit. Për më shumë ndiqni www.voranews.al

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker