Vora News

Ministrja Elisa Spiropali dhe kryetari i bashkisë vizitë në Marikaj, Vorë…

Ditën e sotme ministja Spiropali dhe kryetari i bashkisë Gentian Picari, vizituan biznesin “Vllaznimi Deda” në Marikaj, Vorë. Përveç çështjeve të tjera primare e kryesore të bashkisë, rëndësi ka edhe mbështetja e bizneseve.
Postimi i plotë i Spiropalit:

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker