Vora News

Ministrja Spiropali në takim me banorët e Muçaj dhe Gjokaj…

Nëpërmjet një postimi në facebook ministrja Spiropali ka zbuluar disa foto nga takimi me banorët e fshatit Muçaj dhe Gjokaj. Ajo shoqërohej gjithashtu nga kryetari i bashkisë Gentian Picari. Të përkushtuar çdo ditë për të dhënë maksimumin dhe për të marrë rezultatet që duan.

Disa pamje nga takimet:

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker