Opinion

Miratohet opinioni final. Komisioni Venecias rrëzon Ilir Metën

Është miratuar opinioni final i Komisionit të Venecias, në lidhje me ndryshimet në Kodin Zgjedhor në Shqipëri.

Në këtë dokument final bëhet me dije se nuk është miratuar asnjë ndryshim i kërkuar nga kreu i shtetit.

Komisioni kritikon veprimet e djegies së mandatave nga opozita jashtëparlamentare si akt kundër trashëgimisë elektorale evropiane dhe nuk mund të jetë sot kritikuese kur e la procesin institucional ne rrugë

Në raport theksohet gjithashtu se Kuvendi është legjitim përsa kohë ka gjithë formen e nevojshme për çdo vendimmarrje.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker