Shëndeti

Mjeku Genci Sulçebe: Nëse e kemi kaluar Covid-in, nuk do të sëmuremi për disa vite

Mjeku Genc Sulçebe u shpreh se nëse e kemi kaluar covidin, është e qartë se nuk do të sëmuremi për disa vite.

Nëse e kemi kaluar covidin, është e qartë se nuk do të sëmuremi për disa vite, se përndryshe kalojmë ligjet e biologjisë.

Ka disa raste kur virusi është shfaqur disa derë, por ky është një përjashtim.

Edhe ndaj gripit ne nuk reagojmë njëlloj se kjo varet nga sistemi imunitar. Këto riinfektime nuk kanë qenë të rrezikshme deri më tani”, tha Sulçebe në Ora News. 

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker