Aktualitet

NATO me urim të veçantë për 28 Nëntor!

Me rastin e 28 Nëntorit, Shqipërisë i ka ardhur sot një urim i veçantë nga Organizata e Traktatit të Atlantikut të Veriut, NATO.

NATO ka uruar Shqipërinë përmes Twitter, ku kanë postuar një fotografi të një ushtari shqiptar.

Në status shkruhet se që të gjithë t’i bashkohen festës së aleatit të tyre.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker