Aktualitet

Ndryshojnë oraret, mbyllja do të bëhet në orën 20:30

Afrimi i festave ka bërë që Shqipëria të ndryshojë edhe orarin e mbylljes në orarin e darkës.

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu deklaroi se për shkak të grumbullimeve të mëdha, është vendosur që të ndryshojë orari i mbylljes së darkës.

Nga data 24 dhjetor deri në datën 5 janar, orari i mbylljes do të jetë ora 20:30 deri në orën 6:00

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker