Aktualitet

Nga 15 Korriku nisin fluturimet nga Aeroporti i Kukësit, këto janë destinacionet dhe çmimi i biletave

Nga data 15 korrik, Aeroporti i Kukësit nis aktivitetin e fluturimit të avionëve. Do jenë fillimisht dy destinacione vajtje dhe kthimi, konkretisht me Zyrihun dhe Stambollin e Turqisë. Lajmin e ka konfirmuar kryeministri Rama i cili tregon çmimet e biletave të avionit:

Kukës – Zyrih 12 EUR,
-Zyrih – Kukës 28.66 EUR,
-Kukës – Stamboll 12 EUR,
-Stamboll – Kukës 23 EUR

Ndërsa kryeministri u përgjigjet edhe atyre që thanë se hapja e aeroportit ishte sa për fushatë.

Kryeministri Rama shkruan: 

Se ç’ishin ca miq që thoshin Aeroporti i Kukësit ishte sa për fushatë, po unë s’bëj asgjë sa për fushatë dhe çfarë bëj e them e çfarë them e bëj, kështu që bujrum në portën e hapur të qiellit të Kukësit?

*** 1€ + taksat domethënë:

Kukës – Zyrih 12 EUR,
Zyrih – Kukës 28.66 EUR,
Kukës – Stamboll 12 EUR,
Stamboll – Kukës 23 EUR

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker