Vora News

Nga sot zyrtarisht kryetar i bashkisë Vorë, Blerim Shera

Ditën e sotme ka marrë zyrtarisht detyrën e kryetarit të bashkisë Vorë, Blerim Shera, kandidati i cili fitoi bindshëm në zgjedhjet e 6 prillit.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker