Vora News

Nisën sot vaksinimin, farmacistët: I vonuar, duhej më parë

Rreth 60% e farmacistëve në vend e kanë kaluar koronavirusin megjithkëtë një pjesë e tyre e morën vaksinën anti-Covid. Ne

duhet të ishim të parët sepse shumë mjekë e kryenin punën edhe me telefon dhe ne ishim të detyruar të rrinim përballë të infektuarve,” thotë një prej tyre.

Në ditën e parë të nisjes së vaksinimit për këtë kategori në Tiranë dozën e AstraZenecës e morën 50 farmacistë. Sipas presidentes së Urdhrit për kryeqytetin Laurela Zani procesi ka nisur paralelisht dhe në rrethe.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker