Aktualitet

Një i plagosur me armë zjarri në Vlorë

Një person mësohet të jetë paraqitur në spitalin e Vlorës, i plagosur me armë zjarri. Paraprakisht, dyshohet se mund të jetë një rast vetëplagosjeje.

Lajmi në përditësim…

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker