Vora News

Një kënd i ri lojrash është hapësira më e re për fëmijët në Vorë

Ditën e sotme, fëmijët e festuan 1 qershorin në këndin e ri të lojrave, hapësirë e munguar prej vitesh kushtuar tyre. Kryetari i bashkisë z.Blerim Shera i shoqëruar nga deputeti i zonës z. Ornaldo Rakipi, ishin gjithashtu pjesëmarrës në inagurimin e tij, ku gjendeshin plot fëmijë. 

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker