HistoriVora News

Një lajm i mirë na vjen nga Preza!

Siç dihet pritet që të fillojë proçesi i rindërtimit në Vorë. Pas tërmetit të 26 nëntorit përveç dëmeve të shumta në zonë, një tjetër objekt që u dëmtua ishte dhe “Kulla e Sahatit” në Prezë. Vetëm pak minuta më parë me anë të një postimi, kryetari i njësisë administrative Prezë, ndahu lajmin se së shprejti pritej të fillonte rindërtimi i këtij momumenti të vlefshëm të zonës.
Postimi i plotë i tij:

Saimir Alushi, kryetar i njësisë administrative Prezë

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker