Aktualitet

OBSH: Ja kur mbaron pandemia!

Zyrtari i lartë i Organizatës Botërore të Shëndetësisë, Hans Kluge ka dalë me një deklaratë shpresëdhënëse për sa i përket pandemisë së covid.Ai tha se pandemia do të marrë fund vetëm atëherë kur të vaksinohet 70% e popullsisë.Aktualisht ritmi i vaksinimit është ende në nivele shumë të ulëta dhe në Europë dhe për këtë arsye, Kluge kërkon masa nga qeveritë e unionit që të përshpejtojnë procesin.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker