Shëndeti

OBSH: Vaksina do sjellë fundin e pandemisë, por rruga është e rrezikshme!

Deklaratat e OBSH për vaksinat, duken optimiste. Bota mund të fillojë të ëndërrojë fundin e pandemisë, u shpreh së fundmi drejtori i përgjithshëm i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), Tedros Adhanom Ghebreyesus. Pranvera mund të shënojë kthimin e historisë, duke nisur fillimin e fundit të një kapitulli sfilitës për botën. Megjithëse, drejtori i OBSH-së, thotë se rruga deri atje është e rrezikshme. Në deklaratën e tij, ai iu referua vendeve të pasura dhe më të fuqishme.

“Vendet e fuqishme, nuk duhet të shkelin mbi të varfrit për vaksinat. Pandemia ka treguar më të mirën dhe më të keqen e njerëzimit, me akte dhembshurie por gjithashtu ka nxitur përçarjet dhe interesat vetjakë”.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker