Aktualitet

Pamjet Njësia speciale e Kosovës e ndalon shoferin Serb nuk ju bindet urdhrav te policis, Ja reagimi

Pamjet Njësia speciale e Kosovës e ndalon shoferin Serb nuk ju bindet urdhrav te policis, Ja reagimiPatrolla e Policisë së Kosovës u vendos në rrugën “Agim Ramadani” në Prishtinë për të k.ontrolluar automjetet që mund të kenë mjete apo persona të d.yshimtë brenda.

Dy vetura me xhama të e.rrësuara ndalen nga patrolla dhe k.ontrollohen dy perosona te komnitetit serb nuk deshirojn ti binden urdhrav te policis deri sa vin njesia speciale dhe e arestojn menjeher

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker