Vora News

Pas kaq shumë kohësh gjen zgjidhje problemi i lumit të Gjolës(Prezë)

Dalja e lumit Gjola nga shtrati ishte një problem i përvitshëm i banorëve të Fushë-Prezës, Gjeç-Fushës… Ditën e sotme është pastruar e gjjthë zona përreth lumit e cila paraqiste dhe rrezikshmërinë për përmbytje gjatë reshjeve. E gjitha kjo u mundësua ndërkohë që fondi i bashkisë ishte në 0. Bashkia Vorë po punon për një qytet më të pastër e të rregullt. Për më tepër lajme interesante ndiqni Vora News dhe në ditët në vazhdim. www.voranews.al

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker