Aktualitet

Përfundon mbledhja e grupit parlamentar të PS, çfarë u diskutua

Ka përfunduar mbledhja e grupit parlamentar të Partisë Socialiste.

Kryefjala e kësaj jave në PS është 21 janari dhe po bëhet çështë e mundur që hetimi të transferohet nga Prokuroria e Tiranës në SPAK.


Publikimi i kasatës sipas qeverisë aktuale është një provë e qartë se 21 janari është një krim shtetëror ku mes përgjegjësve është edhe Sali Berisha. 

Aktiviteti qëndror pritet të jetë një mbledhje në Presidencë, ku do të bëhet një skamim i sigurisë në vend dhe vendosja e disa detyrave për 2023, që pritet të jenë sulmi kibernetik nga Irani si edhe lufta në Ukrainë dhe pasojat e saj në vend

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker