Vora NewsPolitikë

Përfundon numërimi dhe në fshatin Picar, ja rezultati…

Fshati Picar është nji ndër fshatrat e Vorës në të cilin përfundoi numërimi. Rezultatet janë sërish në favor të partisë socialiste. Diferenca ishte prej 85 votash më tepër PS.

QV 15 53

Qendra 1:

PS: 175 vota

PD: 91 vota

LSI: 13 vota

PSD: 3 vota

LRE: 1 votë

ADR: 2 vota

Qendra 2:

PS: 35 vota

PD: 35 vota

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker