Aktualitet

Përkeqësimi i motit/ Pezullohen lundrimet për anijet dhe mjetet e vogla lundruese në Vlorë

Pezullohen lundrimet për anijet dhe mjetet e vogla lundruese në Vlorë, ndërsa anijet pasagjere të transportit ndërkombëtar detar nuk janë pezulluar.

Pritet që përmirësimi i kushteve hidrometeorologjike për mjetet e vogla lundruese dhe ato të peshkimit të jetë në datën 08.02.2021 ora 16:00 dhe ne vazhdim.

Sakaq në 48 orët e ardhshme sipas parashikimeve të kushteve hidrometeorologjike, pritet që në Portin e Vlorës dhe jashtë saj era dhe deti në drejtimin jug-juglindje forca 4-5bft 7-10m/s brenda gjirit të Vlorës dhe jashtë gjirit të Vlorës era dhe deti në drejtimin jug-juglindje forca 6-7bft 10-15m/s jashtë.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker