Aktualitet

Përplasja e makinave rëndon trafikun në aksin Durrës-Tiranë (FOTOT)

Trafik shfaqet i rënduar në autostradën Tiranë- Durrës. Mësohet se radha e makinave është shumë e gjatë që nga Maminasi deri në Vorë.

Kjo ka ndodhur për shkak se në afërsi të Maminasit janë përplasur disa mjete.

Policia ende nuk ka mbërritur në vendin e ngjarjes, pasi korsia është shumë e rënduar në trafik.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker