Aktualitet

Plotë me të shtruar nga koronavirusi, një re e bardhë pushton oborrin e spitalit

Një ngjarje e çuditshme ka ndodhur në spitalin e qytetit Tokat teTurqisë.

Banorët e zonës njoftuan fillimisht policinë për praninë e një reje të bardhe që në territorin e spitalit, gjë të cilën nuk e kishin hasur më parë

Pas verifikimeve u zbulua se në fakt, reja e bardhë u shkaktua nga rrjedhja e oksigjenit nga depozita e spitalit, e cila nuk ishte vënë fillimisht re nga punonjësit.

Fill pas alarmit, teknikët e spitalit ndërhynë për të parandaluar vijimin e rrjedhjes së gazit. 

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker