Aktualitet

Policia operacion “Blic” në Elbasan në vendin ku u vra Lulzim Bitri dhe Ardian Çollaku! Kontrolle për persona të shpallur në kërkim


Një aksion “Blic” po zhvillon policia e Elbasanit, në vendin e quajtur rreth rrotullimin e Luleve për të evidentuar element të veprave penale të ndryshme si dhe persona të dyshuar apo të shpallur në kërkim.

Në aksion marrin pjesë skuadra “Shqiponja”, efektiv të rrugores, specialistë të zonës, si dhe oficer të krimeve.

Automjetet që kryejnë manovra të rrezikshme si dhe makinave të shtrenjta u bëhet kontroll fizik dhe të dokumentacionit. Deri në këto momente nuk raportohet për asnjë person të shoqëruar.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker