Vora News

Kryetari i bashkisë Gentian Picari promovon të rinjtë për punën vullnetare dhe në grup

Postimi i fundit i Gentian Picarit tregon aktivitetin e sotëm të gjimnazistëve për ditën e mjedisit. Me disa foto dhe një mesazh përshkrues domethënës tregohet angazhimi i gjimnazistëve të Vorës, Prezës, Domjes…në pastrimin e zonës së caktuar për sot.

Ai thotë gjithashtu se aktivitete të tilla me të rinjtë do të vijojnë dhe për herë të tjera dhe të tilla aktivitete promovojnë dhe nxisin të rinjtë pozitivisht.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker