Vora News

Prefekti i Tiranës z.Afrim Qendro, për Blerim Sherën

Prefekti i Tiranës, z. Afrim Qendro ka postuar në llogarinë e tij një shkrim për kandidatin e partisë socialiste për Vorën, për zgjedhjet e 6 marsit. 

Postimi i tij:

Me Blerim Sherën, kandidatin e Partisë Socialiste për Bashkinë Vorë në zgjedhjet e 6 marsit. Një mësues i përkushtuar po aq sa edhe babai i tij, Rustemi, me të cilin na lidh një miqësi e hershme. Jam besimplotë jo thjesht në fitoren e Blerimit që s’e dyshon më njeri, por edhe se ai do t’i shërbejë Vorës dhe fshatrave përreth me të njëjtin pasion e qytetari siç ka bërë deri më tani si mësues. Mbarë e mirë Blerim!   #PartiaSocialiste

#BlerimSherapërVorën

#skakohëpërpushim

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker