Aktualitet

Prej një muaji në burg, Apeli i Posaçëm merr vendimin për gjyqtaren e Krujës, Enkeleda Hoxha

Tiranë- Gjykata e Posaçme e Apelit refuzon kërkesën e gjyqtares Enkeleida Hoxha për ndryshimin e masës së sigurisë. Gjyqtarja Hoxha kishte kërkuar ndryshimin e masës, me arsyetimin e gjendjes së djalit të sa autik.

Gjykata vendosi “mospranimin e ankimit nr. 72 akti datë 12.03.2021 ndaj vendimit nr. 85 datë 09.03.2021 të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar paraqitur nga mbrojtësi i kërkueses/ankueses E.H.”

Avokatët kane kërkuar realizimin e një akti mjeko ligjor për fëmijën autik të gjyqtares.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker