Aktualitet

Protestuesit me duar pas koke të shtrire në bulevard

Me duart mbi kokë, protestuesit shtrihen para kryeministrisë

Protestuesit mbërrijnë përpara kryeministrisë dhe këndojnë himnin kombëtar. Ata kanë bërë thirrje “Drejtësi për Klodianin”

Protestuesit kanë bërë një gjest simbolik për vrasjen e Klodian Rashës nga një polic. Ata janë shtrirë para kryeministrisë duke vendosur duart mbi kokë.

Disa prej tyre morën pjesë në këtë gjest për të simbolizuar vrasjen e një të riu nga një polic që ka revoltuar të rinjtë dhe shoqërinë në 5 ditët e fundit në Tiranë e Shqipëri

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker