Aktualitet

Rama jep lajmin: 600 mijë vaksinime kundër Covid në Shqipëri

Që nga fillimi i vaksinimeve në Shqipëri janë kryer 600 mijë vaksinime totale. Në një postim në Instagram, Kryeministri Edi Rama ka bërë të ditur se së bashku me dozat e dhëna ditën e sotme numri i vaksinimeve ka shkuar në 600 mijë.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker